Een omelet smaakt altijd, zeker in het weekend! De voorbije weken heb ik af en toe eens een omelet als ontbijt in het weekend gemaakt en ik moet zeggen dat het me bevalt. Door de week is het iets te omslachtig voor mij, maar in het weekend gaat dit perfect! Je kan veel doen met eieren, en een omelet hoeft nooit saai te zijn. Als je het graag wat pittiger hebt, maak dan zeker deze omelet eens klaar. You’ll love it!
LET’S GO! Wat heb je nodig?
Omelet voor 2 à 3 personen:
-3 eitjes
-klein stukje chorizo
-1 klein rood pepertje
-champignons
-halve ui
-verse bieslook
-peper, zout, tijm
-olijfolie of kokosolie
Hoe ga je te werk?
-Snij je champignons in schijfjes, je peper en chorizo in kleine stukjes, snipper je ui en bieslook fijn.
-Bak de champignons eerst in je pan.
-Klop ondertussen de eitjes los in een diep bord en voeg hier je kruiden, peper en zout aan toe.
-Bak de ui en peper even aan, voeg er dan de chorizo aan toe.
-Giet de geklutste eitjes er over heen en laat dit bakken tot je een lekkere omelet hebt.
-Werk af met wat verse bieslook
-Smakelijk!